TRUSTPILOT 9.5 ★★★★★   |   RING 61777299 MAN-FRE 8-16
Shop boligdesign, møbler og interiør fra bObles, Fatboy, Normann Copenhagen og mange andre design brands
 
   Shop boligdesign, møbler og interiør fra bObles, Fatboy, Normann Copenhagen og mange andre design brands
     Fragt 49 kr. - GRATIS fra 500 kr.           Dag-til-dag levering af lagervarer           Sikker og gebyrfri betaling           Hele 30 dages returret
Varemærker
Applicata

Architectmade

bObles

Design House Stockholm

Dyberg Larsen

EGO

Eva Solo

Fatboy

FLight

IQlight

j-me

Kay Bojesen

Kähler

Menu

Mette Ditmer

Microplane

muuto

Normann Copenhagen

Novoform

Nääsgränsgården

Scraplights

 
 
Ring til kundeservice på 61777299

Fatboy

  Der er p.t. ingen varer i denne kategori...
Fatboy The Original er tidens mest populære sækkestol - og det er ikke uden grund!

I både design og kvalitet er Fatboy i topklasse, og en Fatboy sækkestol kan bruges overalt i boligen - og af hele familien.

Som møbel er en Fatboy sækkestol meget alsidig og kan bruges i et utal af sammenhænge. Fatboy former sig efter kroppen og er perfekt når du skal se en god film, læse den nyeste bestseller eller spille Playstation.

Med sin størrelse på hele 140x180 cm er en Fatboy sækkestol stor nok til det meste - så tag bare en lur på den, uden at være bange for at falde af!

Men en Fatboy er ikke bare en sækkestol - den er også en farverig skulptur i stuen, en time-out fra hverdagens kaos og en øde ø på børneværelsets store gulv-ocean!

Fatboy sækkestolens nylonbetræk er smudsafvisende, så evt. pletter kan let tørres af med en opvredet klud. Har uheldet været ude kan betrækket tages helt af og vaskes ved max. 30 grader.
Sikker og gebyrfri betaling
Der tages forbehold for indtastningsfejl og udsolgte varer. Produktfotos er vejledende, da farver kan afvige fra varens faktiske udseende.
Alle priser er i danske kroner og inkl. 25% moms. Copyright © 2004-2017 stormagasinet.dk ApS · Pippisvej 1 · 8600 Silkeborg · Tlf. 61 777 299