OPHØRSUDSALG - SPAR 30-80%    GÆLDER KUN SÅ LÆNGE LAGER HAVES
TRUSTPILOT 9.5 ★★★★★   |   RING 61777299 MAN-FRE 10-14
Shop boligdesign, møbler og interiør fra bObles, Fatboy, Normann Copenhagen og mange andre design brands
 
   Shop boligdesign, møbler og interiør fra bObles, Fatboy, Normann Copenhagen og mange andre design brands
     Fragt 49 kr. - GRATIS fra 500 kr.           Dag-til-dag levering af lagervarer           Sikker og gebyrfri betaling           14 dages returret
Ring til kundeservice på 61777299

FAQ - ofte stillede spørgsmål og svar

Vi har her samlet svarene på de spørgsmål vore kunder oftest stiller. Finder du ikke svaret på dit spørgsmål her, er du meget velkommen til at sende os en e-mail.

Er det sikkert at betale med Dankort?

Ja, vores betalingsløsning er naturligvis godkendt af PBS! Alle Dankortbetalinger på stormagasinet.dk foregår via en såkaldt SSL krypteret forbindelse, som er godkendt af PBS. Dine kortoplysninger kan således ikke læses af 3. part - heller ikke af stormagasinet.dk!

Desuden har du ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du faktisk bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200,- kr. hvis dit Dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Beløbet for dine varer hæves først på din konto, når varerne afsendes fra stormagasinet. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.Hvornår bliver min vare leveret?

Vi leverer de fleste varer fra dag til dag med hhv. Postdanmark og GLS. Varer der sendes med Postdanmark leveres den efterfølgende hverdag ved bestilling inden kl. 15.00. Varer der sendes med GLS leveres den efterfølgende hverdag ved bestilling inden kl. 13:00.

Levering med GLS kræver, at der er en person hjemme på leveringsadressen til at modtage varen eller at varen må stilles i et uaflåst skur, carport, trappeopgang eller lign. Det kan derfor være en fordel at få varen leveret til din arbejdsplads! Det fremskynder ekspeditionen betragteligt, hvis du i kommentarfeltet til ordren skriver ønsket leveringsdato, samt om der er en hjemme eller hvor varen evt. må stilles. Vi gør opmærksom på, at hvis varen skal stilles er dette uden efterfølgende ansvar for os. Til gengæld slipper du for en tur på posthuset!

OBS! Der tages forbehold for udsolgte varer, leveringssvigt fra distributøren, samt at Postdanmark eller GLS ikke overholder deres normale dag-til-dag levering.Kan jeg få min vare leveret til en anden adresse?

Ja, vi leverer din vare på den adresse du ønsker! På siden hvor du indtaster dine adresseoplysninger har du mulighed for at indtaste en alternativ leveringsadresse. Du kan således sagtens få leveret din ordre til din arbejdsplads, din nabo, moster Ida osv. Klik blot på ikonet hvor der står "Ønskes anden leveringsadresse? Klik her:" og udfyld det ekstra sæt adressefelter der kommer frem.Hvorfor beder i om mit telefonnummer?

Bare rolig - vi ringer IKKE til dig med mindre det er strengt nødvendigt! Det er helt frivilligt om du vil oplyse dit telefonnummer, men vi beder om det af to grunde; Det giver os mulighed for at checke, at leveringsadressen er korrekt, hvis der er tastefejl eller hvis adressen virker mistænkelig (= muligt kortmisbrug). Det giver os desuden mulighed for at komme hurtigt i kontakt med dig, hvis der er uklarheder omkring leveringen af din ordre - det giver en hurtigere og mere præcis levering, altså en bedre købsoplevelse for både dig og os! Vi forsøger dog altid at kontakte dig via e-mail først. Og vi ringer ALDRIG til dig med tilbud eller lignende - det er det vi har vores gode nyhedsbrev til!Kan jeg få min vare pakket ind?

Nej, vores lagerhotel tilbyder desværre ikke denne service i øjeblikket.Hvordan returnerer jeg en vare?

Under normale omstændigheder skal varen returneres til:

stormagasinet.dk
c/o LM Lagerhotel
Erhvervsparken 3
9632 Møldrup

Udgifterne til returneringen afholder du selv. De fuldstændige betingelser for returnering kan du læse i vores handelsbetingelser.


IMAGE_BUTTON_TOP
Sikker og gebyrfri betaling
Der tages forbehold for indtastningsfejl og udsolgte varer. Produktfotos er vejledende, da farver kan afvige fra varens faktiske udseende.
Alle priser er i danske kroner og inkl. 25% moms. Copyright © 2004-2018 stormagasinet.dk ApS · Pippisvej 1 · 8600 Silkeborg · Tlf. 61 777 299