TRUSTPILOT 9.5 ★★★★★   |   Vi er godkendt af E-handelsfonden   VI ER E-MÆRKET   |   RING 61777299 MAN-FRE 8-16
Shop boligdesign, møbler og interiør fra bObles, Fatboy, Normann Copenhagen og mange andre design brands
 
   Shop boligdesign, møbler og interiør fra bObles, Fatboy, Normann Copenhagen og mange andre design brands
« Tilbage til oversigten  
Produkt 1 af 1  Bedøm dette produkt fra 1.0 til 5.0 Skriv en produktanmeldelse Drosselmeyer
Føj til addwish ønskeliste Til addwish ønskeliste

Drosselmeyer nøddeknækker i rød højglans

 Lagervare - afsendes i dag kl. 15:00
 Fragt 49 kr. - gratis over 500 kr.
 30 dages returret
 Ingen skjulte gebyrer

DKK  299,00 Antal

Testvinder i nøddeknækker test på Politiken!

Den svensk-producerede Drosselmeyer nøddeknækker er en helt ny slags nøddeknækker der er designet til at pryde bordet med både dens form og funktion.

Det unikke design og den gedigne konstruktion af den flotte nøddeknækker har allerede gjort Drosselmeyer til en favorit blandt nøddeelskere og vinder af talrige svenske nøddeknækker tests.

En nøddeknækker er ofte designet på en ret traditionel måde og giver derfor også brugeren de traditionelle problemer. Skaller og knuste nødder flyver rundt i lokalet, mandler nægter at blive knækket og så er der den evige fare for at få fingrene i klemme! Med Drosselmeyers nøddeknækker er det nu fortid...

Læg nødden ned i den tragtformede nøddeknækker (fig.1), tag fat om håndtaget og pres det ind imens du dækker for åbningen med den frie hånd (fig.2). Tøm indholdet ud i hånden eller en skål (fig.3) og find nødden der fremstår hel og er fuldstændig fri af skallen. Drosselmeyer gør nøddeknækning til en ren fornøjelse!Drosselmeyer nøddeknækker er designet til at passe til alle slags nødder. Små nødder, så som mandler og hasselnødder, falder ned i bunden af den tragtformede nøddeknækker og knækkes nemt under kraften fra det dobbeltvirkende håndtag. Større nødder, så som valnødder og paranødder, ender højere oppe i tragten og Drosselmeyer gør det en leg at knække disse også.

Drosselmeyer nøddeknækker leveres med livtidsgaranti og i en flot gaveæske.

Produktdata
Levering
30 dages returret

Design -
Materialer Pulverlakeret zink
Farve Rød højglans
Mål 11 cm høj

Sikker og gebyrfri betaling
Der tages forbehold for indtastningsfejl og udsolgte varer. Produktfotos er vejledende, da farver kan afvige fra varens faktiske udseende.
Alle priser er i danske kroner og inkl. 25% moms. Copyright © 2004-2017 stormagasinet.dk ApS · Pippisvej 1 · 8600 Silkeborg · Tlf. 61 777 299