TRUSTPILOT 9.5 ★★★★★   |   Vi er godkendt af E-handelsfonden   VI ER E-MÆRKET   |   RING 61777299 MAN-FRE 8-16
Shop boligdesign, møbler og interiør fra bObles, Fatboy, Normann Copenhagen og mange andre design brands
 
   Shop boligdesign, møbler og interiør fra bObles, Fatboy, Normann Copenhagen og mange andre design brands
« Tilbage til oversigten  
Forrige produkt  Produkt 25 af 26  Næste produktBedøm dette produkt fra 1.0 til 5.0 Skriv en produktanmeldelse Normann Copenhagen
Føj til addwish ønskeliste Til addwish ønskeliste

Brick pude - rød

 På fjernlager - levering 2-3 hverdage
 Leveres fragtfrit
 30 dages returret
 Ingen skjulte gebyrer

DKK  549,00 Antal

Brick er en geometrisk pude med et moderne og elegant udtryk, sammensat af tekstilstykker i forskellige strukturer og nuancer.

Tekstilstykkerne på Bricks forside er i simple firkanter og geometriske figurer, der tilsammen danner et uregelmæssigt grafisk mønster. Stykkerne på forsiden er alle forskellige, mens bagsiden er holdt i ét materiale.

De klare og livlige farver er hentet fra modeverdenen. Hvert stykke stof har sin egen unikke nuance, mens puden er holdt i samme grundtone. Det giver Brick puden en underspillet elegance, men også et dynamisk udtryk.

Brick produceres i hele ni farver, der gør det nemt at finde en pude, der passer til indretningen i ens hjem. Brug en enkelt pude som blikfang i sofaen eller på sengen, kombinér farver eller skab dit eget bløde og indbydende afslapningshjørne ved at placere flere puder sammen på gulvet.

Produktdata
Levering
30 dages returret

Design Britt Bonnesen for Normann Copenhagen
Materialer Blandede Gabriel tekstiler
Farve Rød
Mål 50 x 60 cm

Sikker og gebyrfri betaling
Der tages forbehold for indtastningsfejl og udsolgte varer. Produktfotos er vejledende, da farver kan afvige fra varens faktiske udseende.
Alle priser er i danske kroner og inkl. 25% moms. Copyright © 2004-2017 stormagasinet.dk ApS · Pippisvej 1 · 8600 Silkeborg · Tlf. 61 777 299