TRUSTPILOT 9.5 ★★★★★   |   Vi er godkendt af E-handelsfonden   VI ER E-MÆRKET   |   RING 61777299 MAN-FRE 8-16
Shop boligdesign, møbler og interiør fra bObles, Fatboy, Normann Copenhagen og mange andre design brands
 
   Shop boligdesign, møbler og interiør fra bObles, Fatboy, Normann Copenhagen og mange andre design brands
« Tilbage til oversigten  
Forrige produkt  Produkt 5 af 5  Bedøm dette produkt fra 1.0 til 5.0 Skriv en produktanmeldelse Zassenhaus
Føj til addwish ønskeliste Til addwish ønskeliste

Zassenhaus saltkværn, hvid

 På fjernlager - levering 3-4 hverdage
 Fragt 49 kr. - gratis over 500 kr.
 30 dages returret
 Ingen skjulte gebyrer

DKK  399,00 Antal

Hamborg-serien fra Zassenhaus er udført i et enkelt og rengøringsvenligt design, der er behageligt at holde på. Kværnene er fremstillet i bøg med en stålkrave og fås lakeret i flere friske farver.

Tip!: Kombinér gerne farverne hvis du køber både salt- og peberkværn - det giver en flot effekt og gør det nemmere at skelne salt- og peberkværnene fra hinanden når de kal rækkes rundt ved bordet.

• Professionel uopslidelig kvalitet
• Zirkonium præcisionskværn
• Trinløs indstilling med 6 forvalg
• 25 års garanti

Zassenhaus anses for at være en af verdens absolut bedste producenter af salt- og peberkværne. De har produceret peberkværne siden 1867, så de ved godt, hvordan man laver en god peberkværn.

Først i 1999 skiftede Zassenhaus deres traditionelle kværn i kulstofstål ud med en egenproduceret patenteret kværn i zirkonium keramik. Zirkonium er det hårdeste materiale i verden næst efter diamanter, så dette - koblet med den specielle Zassenhaus produktionsmetode hvor man støber kværndelene under højt tryk – gør, at mekanismen bliver MEGET slidstærk.

De keramiske kværne er lette at justere efter hvor fint eller groft man vil have sine krydderier – og til forskel fra de største af konkurrenterne, bliver kværnen stående på den indstilling, ligegyldigt, hvor meget man kværner.

Den keramiske kværn leveres med 25 års garanti – alene fordi det ikke er lovligt at tilbyde ”livsvarig garanti” på hjemmemarkedet.

Produktdata
Levering
30 dages returret

Design -
Materialer Bøgetræ, rustfri stål, zirkonium
Farve Hvid
Mål 18 x 5,8 cm

Sikker og gebyrfri betaling
Der tages forbehold for indtastningsfejl og udsolgte varer. Produktfotos er vejledende, da farver kan afvige fra varens faktiske udseende.
Alle priser er i danske kroner og inkl. 25% moms. Copyright © 2004-2017 stormagasinet.dk ApS · Pippisvej 1 · 8600 Silkeborg · Tlf. 61 777 299