|     VI ER E-MÆRKET  
Køb boligindretning fra de kendte design mærkevarer på stormagasinet.dk
 
   Køb boligindretning fra de kendte design mærkevarer på stormagasinet.dk
« Tilbage til oversigten  
Produkt 1 af 1  Bedøm dette produkt fra 1.0 til 5.0 Skriv en produktanmeldelse
Twitter Facebook Google+ Pinterest
Føj til addwish ønskeliste Til addwish ønskeliste
Krejci

MIFA foldetaske rød

 Lagervare - afsendes i morgen kl. 15:00
 Leveres fragtfrit
 30 dages returret
 Ingen skjulte gebyrer

DKK 699,00
Tilbud - spar 400,00 
Antal


 Skynd dig - kun 1 stk. tilbage! 

Håndlavet designer taske fra KREJCI Amsterdam!

• Model: MIFA
• Kollektion: TUBUS
• Materiale: Brugte cykelslanger og filt
• Størrelse: 46x35 cm
• Indvendig farve: Rød (fås også i limegrøn)

Tjekkede tasker af hollandske cykelslanger
Det vrimler med slanger i Amsterdam - cykelslanger - og mange af dem genbruges til tjekkede designertasker af det lille hollandske designfirma KREJCI. Næste gang en af de mange cykler i Amsterdam punkterer, er der således stor sandsynlighed for, at den kasserede cykelslange går et nyt liv i møde - som smart designertaske i nogle af verdens mest trendy miljøer.

Det er Doreen Westphal fra KREJCI, der for nogle år siden fik ideen til at sy en taske af brugte cykelslanger. Tasken var en fødselsdagsgave til en veninde, og den blev så godt modtaget og beundret af alle gæsterne, at Doreen Westphal blev opfordret til at lave flere. Det er der kommet en kollektion af smarte tasker ud af.

KREJCI taskerne går som varmt brød i hjemlandet Holland og er nu også er kommet til Danmark, hvor de hurtigt er blevet kendte for deres lækre finish og tjekkede design.

KREJCI Amsterdam står for en innovativ kombination af et klart design, brugen af originale materialer og en socialt ansvarlig og miljømæssig korrekt produktion.

Alle KREJCI tasker er håndlavede, stærke og har en finish af høj kvalitet. Taskerne er rå, men smukke, og ikke to tasker er helt ens, da cykelslangerne kan have forskellige påtryk og sågar lapper!

Produktdata
Levering
30 dages returret

Design Doreen Westphal for Krejci
Materialer -
Farve -
Mål -

Sikker og gebyrfri betaling
Der tages forbehold for indtastningsfejl og udsolgte varer. Produktfotos er vejledende, da farver kan afvige fra varens faktiske udseende.
Alle priser er i danske kroner og inkl. 25% moms. Copyright © 2004-2015 stormagasinet.dk ApS · Brunbakkevej 1 C · 8600 Silkeborg · Tlf. 61 777 299