|     VI ER E-MÆRKET   |   RING 61777299 MAN-FRE 8-16
Køb boligindretning fra de kendte design mærkevarer på stormagasinet.dk
 
   Køb boligindretning fra de kendte design mærkevarer på stormagasinet.dk
« Tilbage til oversigten  
Forrige produkt  Produkt 44 af 64  Næste produktBedøm dette produkt fra 1.0 til 5.0 Skriv en produktanmeldelse
Twitter Facebook Google+ Pinterest
Føj til addwish ønskeliste Til addwish ønskeliste
Normann Copenhagen

Krenit skål turkis 12,5 cm

 Lagervare - afsendes i dag kl. 15:00
 Fragt 49 kr. - gratis over 500 kr.
 30 dages returret
 Ingen skjulte gebyrer

DKK  199,00 Antal

De klassiske Krenit skåle er designet tilbage i 1953 af Herbert Krenchel. Ligesom dengang, kan man nu få de populære Krenit skåle i flere størrelser og farver.

Mere end 50 år efter, at Herbert Krenchel designede Krenit skålen, bliver det originale minimalistiske design relanceret af Normann Copenhagen. Krenit skålen er et perfekt eksempel på godt dansk design, og er gennem årene blevet et design ikon.

Krenit serien er en nutidig klassiker, der med et enkelt og rent udtryk lader funktion og æstetik spille perfekt sammen. Den skarpe kant skaber balance mellem materiale og form - en form som sidenhen har været normsættende for designs af skåle.

I 1954 vandt Krenit skålen en Guldmedalje på Trienalen i Milano. Siden har den været udstillet på flere museer verden over og kan findes i et utal af danske og internationale designhjem.

Indtil i dag har man kun kunnet få fat i de originalproducerede Krenit skåle på auktioner og loppemarkeder til høje priser. Med relanceringen kan entusiaster supplere deres nuværende samling, og nye Krenit elskere kan begynde deres egen samling.

Produktdata
Levering
30 dages returret

Design Herbert Krenchel for Normann Copenhagen
Materialer Stål og emalje
Farve Turkis
Mål 5,9 x Ø12,5 cm

Sikker og gebyrfri betaling
Der tages forbehold for indtastningsfejl og udsolgte varer. Produktfotos er vejledende, da farver kan afvige fra varens faktiske udseende.
Alle priser er i danske kroner og inkl. 25% moms. Copyright © 2004-2015 stormagasinet.dk ApS · Brunbakkevej 1 C · 8600 Silkeborg · Tlf. 61 777 299