JULEGAVER BYTTES TIL 18. JANUAR  |     |   Vi er godkendt af E-handelsfonden   VI ER E-MÆRKET   |   RING 61777299 MAN-FRE 8-16
Shop boligdesign, møbler og interiør fra bObles, Fatboy, Normann Copenhagen og mange andre design brands
 
   Shop boligdesign, møbler og interiør fra bObles, Fatboy, Normann Copenhagen og mange andre design brands
« Tilbage til oversigten  
Forrige produkt  Produkt 22 af 22  Bedøm dette produkt fra 1.0 til 5.0 Skriv en produktanmeldelse
Twitter Facebook Google+ Pinterest
Føj til addwish ønskeliste Til addwish ønskeliste
cordctrl

*cordctrl ledningsholder - frost

 Lagervare - afsendes på mandag kl. 15:00
 Fragt 49 kr. - gratis over 500 kr.
 30 dages returret -  julegaver byttes til 18.01.2016
 Ingen skjulte gebyrer

DKK  99,00
Antal

Hvis du har en Ipod, mobiltelefon eller MP3-afspiller med hovedtelefoner, har du næsten med garanti også prøvet at bøvle med ledninger, der er snoet ind i hede favntag med dine nøgler, med øresneglen til din mobiltelefon, eller endda med sig selv.

Heldigvis er der nu en løsning på, hvordan man undgår det – endda i mange flotte farver!

Løsningen er meget simpel og hedder *cordctrl. Det eneste du skal gøre er, at vikle dine ledninger op omkring en *cordctrl og fastgøre begge ender af ledningen ved at lade dem glide ind i det spor, der er støbt i *cordctrlen.

*cordctrl er opfundet af den svenske designer Schelin og bliver fremstillet i Sverige af en speciel kvalitetssilikone, der udmærker sig ved sin holdbarhed og styrke, og derfor bl.a. også bliver brugt inden for kirurgien til fx kunstige hjerteklapper.

*cordctrl passer til alle iPod / iPhone hovedtelefoner, samt alle andre hovedtelefoner og ledninger med samme dimensioner, hvilket vil sige langt hovedparten af hovedtelefoner til MP3 og mobiltelefoner.

Produktdata
Levering
30 dages returret

Design Schelin for cordctrl
Materialer -
Farve -
Mål -

Sikker og gebyrfri betaling
Der tages forbehold for indtastningsfejl og udsolgte varer. Produktfotos er vejledende, da farver kan afvige fra varens faktiske udseende.
Alle priser er i danske kroner og inkl. 25% moms. Copyright © 2004-2015 stormagasinet.dk ApS · Brunbakkevej 1 C · 8600 Silkeborg · Tlf. 61 777 299