stormagasinet.dk støtter CARE Danmark

stormagasinet.dk sponserer en af hovedpræmierne i CARE Danmarks´s store Lotteri 2007 til fordel for verdens fattigste kvinder. Ved at investere blot 25 kr. i en lodseddel har du mulighed for at vinde bl.a. en håndbygget espressomaskine fra Ascaso – og samtidig støtte en godt formål.

Vind en Ascaso Dream Versatile pod&ground espressomaskine!

Vind en Ascaso Dream espressomaskine

Indehaver Kristian Jakobsen fortæller:

“På stormagasinet.dk har vi en stærk ambition om at støtte velgørende arbejde igennem udvalgte projekter. Vi har i dette forår valgt at støtte CARE Danmarks´s store Lotteri 2007 til fordel for verdens fattigste kvinder, fordi vi synes at det er et godt projekt, og at det er den rigtige måde at støtte på.”

“Kun ved at yde hjælp til selvhjælp kan vi løse fattigdomsproblemet, som er meget fremherskende mange steder i både Afrika og Asien. Det er nu engang bedre at lære en sulten mand (eller kvinde) at fiske i stedet for blot at give ham en fisk. Derfor er vi også specielt begejstrede for projektet med at yde mikrokreditter til lokale kvinder, som kan og vil gøre en forskel, ved f.eks. at starte en lille virksomhed op.”

“På stormagasinet.dk handler vi med mærkevareprodukter i den høje ende af kvalitets- og prisskalaen og vi finder det derfor kun helt naturligt at støtte op om projekter som tilgodeser de mennesker rundt omkring i verden som ikke har de samme økonomiske muligheder som vi har i Danmark.”

Læs mere om CARE Danmark´s store 2007 lotteri til fordel for verdens fattigste kvinder, hvor stormagasinet.dk sponsorerer en af hovedpræmierne!

CARE Danmark Lotteri 2007    stormagasinet.dk støtter CARE Danmark