Henry Kloss

Legenden inden for god lyd

Den amerikanske lydingeniør og højttaler designer, Henry Kloss, døde i 2002 og var hele sit liv en pionér indenfor sit felt. Han var blandt andet med til at op Dolby®-B og projektions- fjernsynet samt både kvalitetshøjttalere til computere og ikke mindst bordradioerne KLH 8 og 21, som i 50’erne satte helt nye standarder for FM-modtagelse.

At Henry Kloss radioerne er blevet så populære skyldes blandt andet, at han var den første og indtil videre også den eneste i verden til at bruge mobiltelefonteknologi i sine radioer. Denne teknologi er hemmeligheden bag den meget præcise tuning og suveræne lydgengivelse, alle Henry Kloss radioer har.

Henry Kloss radioer er alle skabt i en kompromisløs søgen efter at opnå den bedst tænkelige lyd. Kombinationen af stilrent og elegant design samt valget af udsøgte materialer er egenskaber, som karakteriserer alle Henry Kloss radioer.

Henry Kloss’ radioprogram omfatter i dag tidløse klassikere som Model One, Model Two og Model Three, samt naturligvis PAL – og nu er nye modeller på vej til også at opnå denne status.

Efter Henry Kloss’ død videreføres den legendariske lydvirksomhed i dag af hans ven og partner gennem mere end 30 år, Tom DeVesto. Med samme grundlæggende om altid at skabe den bedst tænkelige lyd i et eksklusivt design, betyder det, at vi også fremover kan nyde og glæde os over de fantastiske radioprodukter fra Henry Kloss.

SongBook og Model DAB er nye radioer designet af Tom DeVesto, som med respekt for det elegante, tidløse og klassiske Henry Kloss design samt med integrering af ny og avanceret teknologi således bevarer ideologien om suveræn lyd i eksklusivt design.

stormagasinet.dk fører det komplette program af Henry Kloss radioer og tilbehør. Søger du en model eller noget tilbehør som ikke findes på webshoppen, skaffer vi det til dig i løbet af få dage.