Gabriel Nigro

Gabriel Nigro med Woofy

Gabriel Nigro har en baggrund indenfor forretningsverdenen, marketing og reklame.

Normann produkter
Woofy kabelskjuler hund designet af Grabriel Nigro
Woofy

Inspiration
“Jeg voksede op i en meget kunstnerisk familie, og har været omgivet af kreative mennesker siden jeg var helt ung. Som barn tilbragte jeg timer under min fars tegnebord og brugte lang tid på at se min mor fremstille sine keramikprodukter. Ofte blev hele weekender tilbragt i min onkels atelier.

Disse oplevelser har haft inflydelse på mig gennem mit liv, hvilket står endnu tydeligere for mig i dag med skabelsen af Woofy. Processen med at frembringe Woofy har fået mig til at reflektere over min familiære baggrund og det har været en stor inspiration i mit arbejde.”

Metode
“Jeg elsker overraskelser. Jeg er som et lille barn i den henseende. Jeg får så mange vilde ideer hele tiden og jeg opfinder konstant nye måder af gøre livet lettere, mere fornøjeligt og mindre kompliceret. Jeg ser muligheder i enhver situation og kan lide at bruge min kreativitet til at løse problemer.

Jeg tilbringer timer med at tænke over løsningsmuligheder inden jeg begynder at skille ting ad og samle dem igen. Jeg kan lide at genskabe ting der omgiver mig og gøre dem mere funktionelle og meningsfyldte for mig og den måde jeg lever på.”.

Vision
“At skabe løsninger der er intelligente, innovative og altid en lille smule spøgefulde.”