Design vaser til ethvert hjem

En flot vase pynter på ethvert hjem. Uanset om den har en funktionel opgave som blomstervase eller skal tjene en rolle som pyntegenstand. Men da stilen i vores hjem varierer meget, er det ikke sådan at sige, hvad der passer til netop dit hjem. Og det er ikke vores job at være smagsdommere for dig.

Derfor fører vi vaser fra en række forskellige designer med hver deres unikke stil. Her i Stormagasinet kan du altid finde en vase, der passer til dit hjem og din stil. Vi har produkter fra kreative designhuse, som har forståelse for tidsånden og leverer originale designs i en stribe forskellige materialer.

Skal materialet være keramik, kan vi anbefale Kähler eller Grass vasen fra Normann, mens du finder flotte glasvaser hos Muuto og i Normann Copenhagens Swing vaser. Skal det være lidt anderledes, har vi også Menus gummivase.


Alt i alt en flot samling af vaser i meget forskellig stil. Hvad der passer bedst til dit hjem, må du selv afgøre. Men kig rundt på de forskellige designeres bud og køb den, der taler mest til dit hjerte.