Britt Bonnesen

Britt Bonnesen

Britt Bonnesen er uddannet indenfor modeindustrien og har arbejdet i modeindustrien i 10 år før hun åbnede sin egen interiørbutik. Britt Bonnesen har siden starten været en vigtig del af Normann Copenhagen. Britt har blandt andet designet Swing vasen og vippeglasset.

Udvalgte produkter designet af Britt Bonnesen
Swing vase og Vippeglas

Inspiration
“Lige nu er jeg fascineret af de mange hippe designhoteller rundt omkring i verden. Jeg kan lide sansen for detaljen og den måde detaljerne er blevet tænkt godt igennem, lige fra atmosfæren, maden, interiøret og personaleuniformerne, til håndsæben på toiletterne. Jeg får også inspiration fra modeindustrien, da der er mange ligheder imellem de to industrier.”

Metode
“Min bedstefar, onkel og far har alle arbejdet hele deres liv som glaspustere for Holmegaard, så jeg har altid haft en passion for glasdesign. Jeg stoler på min lille sorte notesbog som jeg altid har med mig. Der er mange gode ideer og tanker i denne bog og måske vil de en dag blive virkeliggjort”.

“Glas er et fantastisk materiale. Jeg ønskede, at Swing vasen skulle være en vase med sjæl. Hver vase er særegen, da de bliver mundblæst på den traditionelle måde. En unik vare til en overkommelig pris. Vippeglasset er inspireret af gamle drikkeglas som i sin tid blev brugt på ruteflyenes 1. klasse, fordi de ikke kunne vælte.”

Vision
“Jeg ser frem til at hjælpe til med at skabe Normann Copenhagen Lifestyle butikkerne rundt omkring i verden.”