bObles ORM – det er helt i orden ikke at sidde stille!

For et barn der starter 0-klasse er det ikke nemt at sidde stille – og det er faktisk helt i orden!

Kroppen fortæller hele tiden barnet hvad der er rart og ikke rart og det at sidde stille er ofte ikke rart i særlig lang tid.

bObles orm er en lydløs skammel med vippefunktion, hvor barnet får mulighed for at bevæge sig samtidig med at det sidder. Det betyder at barnet kan reagere på de signaler kroppen giver og justere derefter” forklarer børnefysioterapeut Louise Hærvig.

Hun har i en årrække brugt bObles’ tumlemøbler i sit arbejde med motorisk udvikling blandt børn i bl.a. daginstitutioner.

bObles Oskar ORM               Alle bObles tumledyr

Det grov- og finmotoriske fundament skal være i orden før vores børn kan mestre hverdagsaktiviteter og dermed være godt klædt på til at starte skole. Danske og svenske studier har vist, at 10-15 % af alle børn som starter i skole har ustabile motoriske færdigheder. bObles designer produkter med en holdning og vil i samarbejde med Louise Hærvig, fysioterapeut i Børneterapien Gentofte Kommune, ved hjælp af bl.a. den kendte orm fra bObles sætte børns motoriske færdigheder på dagsordenen for de nye børnehaveklasser.

Læs hele historien om Oskar Orm projektet (åbner i nyt vindue).